В Мистецькому Арсеналі відкривається масштабна виставка сучасного мистецтва

23 Вересня 2015 07:54
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

в Мистецькому Арсеналі відкривається виставка сучасного мистецтва ART-KYIV Contemporary.

На форумі мистецьких проектів можна буде зрозуміти процеси, які відбуваються в сучасному мистецтві в Україні, основні тенденції та теми.

Окрім виставки та подання проектів, на честь десятиліття ART KYIV Сontemporary пройде спецпроект Dialogia. На другому поверсі музейно-виставкового центру в режимі реального часу будуть створюватися роботи спеціально для виставки. Альтернативний експозиційний маршрут допоможе по-іншому сприймати мистецький проект і відчути особливу ауру майстерень, де створюються нові шедеври.

Ще один спецпроект – “Музейне зібрання. Українське сучасне мистецтво 1985-2015 рр. З приватних колекцій”. 40 найбільших українських колекціонерів представлять зі своїх колекцій кращі роботи 70 художників – таким чином, відвідувачі зможуть побачити загальну картину сучасного українського мистецтва з другої половини 80-х років і до наших днів і простежити, як воно змінювалося.

Крім того, будуть представлені ще кілька десятків авторських проектів на вічні і актуальні теми, включаючи війну, сучасне суспільство, стріт-арт, пороки і моду. Також пройде дискусійна платформа – цикл публічних зустрічей із сучасними українськими художниками і культурними діячами.

Відкриття виставки – сьогодні в 18:30, ціна за вхід – 100 грн. В інші дні вхід буде в два рази дешевше.

Триватиме виставка до 10 жовтня. На території проходять платні (по 200 грн) і безкоштовні екскурсії.

Щоб потрапити на безкоштовну екскурсію, потрібно приходити у вівторок або четвер о 18:00, а також у суботу в 14:00.

Виставка проходитиме з 22 вересня по 10 жовтня, о 11:00 – 20:00 у Мистецькому Арсеналі.

В будні дні вхід 50 грн, пільговий квиток для школярів, студентів, пенсіонерів – 20 грн. У вихідні дні вхід 60 грн, пільговий квиток – 20 грн. Дітям до 12 років, інвалідам 1-2 групи, військовослужбовцям надається вільний вхід.