Фестиваль інноваційних проектів “Sikorsky Challenge 2015” відбудеться у Києві

14 Жовтня 2015 11:54
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

з 13 по 16 жовтня в Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут” пройде IV Фестиваль інноваційних проектів “Sikorsky Challenge 2015”. Про це повідомили у прес-службі НТУУ “КПІ”.

У рамках фестивалю проводитимуться Конкурс інноваційних проектів “Sikorsky Challenge 2015”, Конкурс “Intel-Техно Україна 2015-2016” — Національний етап Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів “Intel ISEF”, Конкурс презентацій інноваційних розробок Фонду цивільних досліджень та розвитку (CRDF Global, США) за програмами Харківська інноваційна платформа (КІР) і Науково-технічне підприємництво (STEP).

Автори проектів-переможців Конкурсу “Sikorsky Challenge 2015” отримають інвестиції на реалізацію своїх розробок. Суперфіналісти конкурсу “Intel-Техно Україна 2015” (проводиться за підтримки Посольства США в Україні) у травні 2016 р. візьмуть участь у Всесвітньому фіналі конкурсу “Intel ISEF” у США. Переможці конкурсів CRDF Global отримають гранти на поїздки до США для зустрічей з потенційними інвесторами та бізнес-експертами.

13 жовтня в Центрі культури і мистецтв НТУУ “КПІ” (проспект Перемоги, 37, Площа Знань, в’їзд на територію кампусу — з боку вул. Янгеля) з 14-00 працюватиме виставка проектів школярів-винахідників, під час якої автори розробок відповідатимуть на запитання відвідувачів. Виставка буде відкрита для огляду 13 та 15 жовтня.

Офіційне урочисте відкриття фестивалю відбудеться 13 жовтня у тому ж Центрі культури і мистецтв НТУУ “КПІ” о 15-30.

Переможців конкурсів буде оголошено під час урочистого закриття 16 жовтня об 11-00.

Як повідомлялось раніше, Поділ перетворять на туристичний центр Києва (ІНФОГРАФІКА).

Нагадаємо, “Зробимо разом”: соціальний проект спільної дії.