Стартував набір в кіберполіцію України

19 Жовтня 2015 11:19
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

оголосили старт всеукраїнського набору в Департамент кіберполіції. Як повідомлялося раніше, кіберполіція протидіятиме злочинам у сфері платіжних систем, електронної комерції, боротися з інтернет-ресурсами з протиправним контентом і піратством.

Шукають інспекторів кіберполіції з зарплатою від 6000 гривень і спецагентів інформаційних технологій з зарплатою від 25 до 30 000 гривень.

Кандидати повинні бути громадянами України старше 21 року. У випадку з інспекторами бажано мати юридичну освіту, а у випадку з агентами – технічну освіту. Також необхідно знання чинного законодавства України у сфері правоохоронної діяльності, комп’ютерна грамотність на рівні досвідченого користувача, мінімальні навички комп’ютерно-технічних досліджень, володіння українською та англійською мовами, достатній рівень фізичної підготовки.

Спецагентам потрібно розуміти принципи мережевої безпеки, мати досвід програмування, практику здійснення аналізу слідів, залишених в ході атак експлойтів і шкідливого програмного забезпечення, володіти українською та англійською мовами.

Прийом анкет та документів кандидатів для всіх міст та областей України здійснюєтьсяонлайн до 1 листопада 2015 року. Число вакантних місць для кожної області і посади можна подивитися тут.

Додаткову інформацію про умови і порядок відбору можна отримати за телефоном (044) 374-37-38 (внутрішній 37-38) і (044) 374-37-13 (внутрішній 37-13) в робочі дні з 9:00 до 18: 00.

Як повідомлялось раніше, відтепер депутатів можна контролювати.

Нагадаємо, у Києві запрацювала онлайн-реєстрація вживаних авто.