Киян запрошують відродити річку Либідь, а також створити на її берегах прирічковий парк та громадській простір

7 листопадаа 2015 17:55

25

7 листопада в рамках проекту “Либідь Є!” заплановані воркшоп та майстер-класи на березі річки. В рамках заходу активісти прибиратимуть узбережжя і розважатимуть учасників воркшопом та майстер-класами з хіп-хопу, брейк-дансу, бітбоксу, репу та графіті. Також організатори обіцяють зігрівати учасників гарячими напоями. Усім, хто бажає долучитися, прохають проносити з собою пакети для сміття, робочі рукавички, гарний настрій та печиво.

Захід відбудеться на берегах Либеді за адресою пров. Фізкультури, 30, неподалік від м. Олімпійська.

Громадська ініціатива “Либідь Є!”, ставить собі за мету разом з громадою киян відродити річку Либідь, а також створити на її берегах прирічковий парк та громадській простір – Творчо-міста.

На думку організаторів, сучасний стан річки – це результат байдужості минулих років; натомість проект щодо її відродження – це результат нашої з вами ініціативності, віри в себе та майбутнє. Вони зазначають, що небайдужі люди можуть допомогти у пошуку фарби, транспорту та гарячих напоїв (це необхідно для проведення заходу), а також приймуть  будь-яку допомогу та вислухають ідеї для цього чи наступних івентів. Телефони організаторів: 093-724-67-47 (Віталій), 067-317-54-77 (Семен).