5 кращих місць для золотої фотосесії в Києві

24 листопадаа 2015 15:26

7

Це пам’ятник парково-садового мистецтва, розташований в Голосіївському районі столиці. Комплекс озер, доглянуті клумби, альпійські гірки, алеї, альтанки – локацій для зйомки тут безліч. Поруч з парком розташований храм Пантелеймона Цілителя.
Це одне з найпопулярніших місць, яке знає як професійний фотограф, так і любитель. Варто звернути увагу, що вхід і більшість послуг тут платні. Тим не менш, потік бажаючих від цього не рідшає: тут оптимальне місце, щоб провести весільну, сімейну, дитячу, персональну фотосесію, зйомку «Love Story».

Голосіївський парк

Він знаходиться, як нескладно здогадатися, в Голосіївському районі. Більша його частина, на жаль, досить запущена і не представляє інтересу. Однак кількість мальовничих місць тут все одно велике: це і ставки з водоплавними птахами, і струмки. Можна взяти човен напрокат. «Золотий» період для проведення фотосесій – осінь. Це місце підходить для фотосесій у всіх жанрах.

 

Парк Партизанської Слави

Він знаходиться в Дарницькому районі, відкриває відмінні види на ДнепСтарую і Нову Дарницю, частина Харківського масиву і сам парк. Парк охоплює територію в 9 га, де розташовані атракціони, колесо огляду. Стару та Нову Дарницю, частина Харківського масиву і сам парк. Також у жовтні 2012 року відкрилася «Дарницька Пейзажка», де представлені яскраві художні скульптури птахів, біля яких обладнані місця для відпочинку.
Парк КПІ

Він знаходиться навпроти київського зоопарку. Найгарніший парк, який давно уподобаний студентами столиці. Найголовніша пам’ятка – велика кількість білок, які не бояться людей і легко йдуть на контакт. Ідеальний варіант для дитячої фотосесії.

Відрадний парк

Розташований на Борщагівці. Нещодавно парк пройшов реконструкцію, після чого став досить привабливим. У парку є озеро і загальновідома пам’ятка – камінь, який вказує, що звідси брав початок один з витоків захованої річки Либідь. Від парку можна пройти до «Мамаєвій Слободі» – музею національної архітектури та побуту. Місце підходить для фотосесій будь-якого типу.