Музей історії міста Києва запрошує на Різдвяну ніч

3 Грудня 2015 14:45

77

Різдвяна ніч в музеї відбудеться 25 грудня у Музеї історії міста Києва. На гостей чекає справжній європейський різдвяний фестиваль з різноманітними розвагами, святковим ярмарком, ласощами та ялинкою. Головною подією ночі в музеї стане виступ симфо-рок оркестру Lords of the Sound.

Координатор Різдвяної ночі в музеї Олена Сидоренко розповідає, що ніч в музеї для них вже звичне свято – їх вони проводять по кілька разів на рік. Різдвяна ніч це лише заключна частина.

“У програмі планується екскурсія експозицією виставки різдвяного карнавалу, яку проведе історик моди і колекціонер Марина Іванова. Вона розповість про європейські різдвяні традиції кінця 18-19 століття. Також ми плануємо провести fashion-показ від молодого українського дизайнера Helena Lee, яка представить колекцію своїх казкових суконь. Родзинкою нашої програми стане виступ струнного квартету від оркестру Lords of the Sound, яке буде підкріплене відеорядом найпопулярніших сучасних фільмів. А на завершення вечора ми покажемо різдвяний фільм”, – розповідає Олена Сидоренко.