МЗС запрошує користувачів Інтернету популяризувати сайт про Україну

4 Грудня 2015 16:52
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Міністерство закордонних справ розпочинає міжнародну онлайн-кампанію #myukraineis («Моя Україна – це…») з популяризації нашої країни за кордоном.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

Сайт www.myukraineis.org є платформою для інформування іноземців про сучасну Україну та її історію, а #myukraineis – хештег кампанії.

Сайт запускається як онлайн-версія презентованого 30 листопада в МЗС буклету «Україна: Свобода, Гідність, Креативність». Але особливість сайту в тому, що з моменту запуску він перетворюється на платформу з контентом, який генерують самі користувачі. Кожен бажаючий українець або іноземець може пропонувати canada goose MonteBello Parka свої факти про Україну та відомих українців в режимі онлайн у розділі Add your story.

Найкращі запропоновані користувачами факти будуть розглядатися експертною радою і додаватися до сайту. Отже, ініціатива кожного має значення для того, щоб цікаво розказати світові про Україну.

Звертаємо увагу, що в основі проекту покладено ідею звільнення від існуючих кліше та стереотипів про Україну.

До кампанії #myukraineis будуть залучені закордонні дипломатичні установи України, діаспора, зарубіжні партнери, а також всі небайдужі громадяни та іноземці.

За кампанією можна стежити в соціальних мережах Twitter, Facebook та VKontakte.на офіційних сторінках МЗС та закордонних дипломатичних установ України.

МЗС запрошує кожного популяризувати canada goose Mystique Parka сайт та пропонувати свої факти про Україну.

Джерело: Zik