Даруйте дітям казку, адже у дорослому житті казок так мало. 10 подарунків до Миколая

9 Грудня 2015 15:31
RH220nCq0Ic
День Святого Миколая – казкове свято виконання бажань. Це улюблене свято дітлахів. Адже всі знають, якщо вести себе добре – в морозний грудневий ранок 19 грудня Миколай покладе під подушку приємний презент. Обирати подарунки не так вже й складно, пише fakty.ictv.ua
Не злукавимо, якщо скажемо, що подарунків чекають не тільки діти, а й старші діти. А в деяких сім”ях є традиція дарувати подарунки всім рідним і близьким.
Про Святого Миколая Якщо вірити легендам і сказанням, то Святий Миколай був звичайною дитиною, але він відрізнявся від усіх інших добродушністю, безкорисливістю і чуйністю. Його сім”я була заможною, так, з настанням ночі, хлопчик виходив зі свого будинку і розносив бідним діткам подарунки. Люди скоро дізналися про його вчинки і звели його в ранг Святого. Тоді і була заведена традиція – раз на рік дарувати слухняним дітям маленькі подаруночки.
Обираємо подарунки Подарунок на День Святого Миколая повинен бути недорогим. Головне – проявити увагу, нагадати дитині, що про неї пам”ятають і люблять, а також знають про її бажання. А щоб заощадити ваш час і полегшити вибір Факты приготували невеличку шпаргалку для тих, хто не визначилися з вибором “миколайчика” своїм великим або маленьким дітям.
1. Корисні подарунки Батьківський презент може бути простим, а може грати і якусь освітню роль. Якщо ви давно хотіли прищепити дитині любов до читання День Святого Миколая – відмінний привід. Подаруйте малечі цікаву книгу або енциклопедію.
758828
2. Розвиваючі подарунки Якщо ваша прихована мета розвивати творчу жилку свого чада – вам в допомогу величезний асортимент нОбирайте набори для малювання та ліплення. Хороший подарунок – дитячі ігри-пазли. Фарби, розмальовки, набори для плетіння кольоровими гумками, художні творчі набори, набори – ідеальний варіант подарунка.
maxresdefault
3. Солодкий презент что подарить ребенку на день святого николая Не хочете витрачати кругленьку суму? А ваша дитина любить солодке. Ідеальний варіант кіндер-сюрприз, шоколад, шоколадні фігурки, цукерки, тістечка, печиво, мармелад. Це легкий, невимушений і завжди улюблений подарунок.
candy
4. Інтерактивний подарунок Знаєте, що дитину найбільше цікавить спорт? Можливо, вже час подарувати йому місячний абонемент у басейн або будь-який інший гурток. Ваша дитина точно запам”ятає такий сюрприз, а ви займете його улюбленою справою. А, можливо, розкриєте талант.
4
5. Подарунок для маленької модниці Маленькі принцеси навряд чи оцінять online casino красиві сукні або будь-який інший одяг. Вони порадіють, але незабаром забудуть про це. Краще на День Святого Миколая подарувати щось особливе і незабутнє. Можливо, це красиві сережки або кулончик. Тільки не треба дарувати щось дороге.
11-14
6. Іграшки Улюблена іграшка – завжди безпрограшний варіант. Дівчатка люблять ляльки, хлопчики машинки. Сміливо даруйте такі подарунки. Тільки пам”ятайте, що прекрасним доповненням будуть такі атрибути, як будинок і гардероб, а може навіть і кухня для ляльки. А машинку купуйте у комплекті з пультом управління і гаражем або таких розмірів, щоб туди і сама дитина влізла. Обирайте конструктори, залізничні станції, персонажів улюблених мультиків і фільмів. Дитині точно сподобатися.
66
7. Подарунок для “великих” діточок подарок на день святого николая.Дітям, які у силу свого віку вже в курсі, що подарунки приносить не Святий Миколай, а мама з татом можна сміливо дарувати “подарунки-напівфабрикати”. Тобто, набір, який дитина може перетворити своїми руками на витвір мистецтва. Купіть модельний літак, допоможіть зібрати і пофарбувати, а потім подаруйте комусь із молодших, а може й рідних. Також підліткам можна подарувати настільну гру, наприклад, Монополію, нехай спробують зайнятися бізнесом, хоча б за столом.
monopoly
8. Подарунок-друг Подаруйте дитині м”яку іграшку. Всі діти люблять іграшки. Вони їх виховують, розмовляють з ними і діляться секретами. У кожної дитини повинен бути улюблений м”який ведмедик, слоник або крокодил.
6
9. Презент для маленької “пані” Якщо ваша дочка любить фарбувати губи червоною маминою помадою, найкращий подарунок – дитячий косметичний набір. Зараз є спеціальні косметичні набори, які допомагають привчити дитину до догляду за собою. Ваша дитина буде в захваті і перестане тягати вашу дорогу косметику.
55
10. Приємні дрібнички Що стосується невеликих подарунків. Дівчаткам, наприклад, можна дарувати шпильки, панчішки, красиві шкарпетки, браслетики, гетри. Для хлопчиків – пенали, брелоки, годинник або дрібнички з зображеннями улюбленого мультиплікаційного героя.
5
Фото: Vk.com, datki.net.