Проект “Мрії збуваються”: станьте чарівником для хворих дітей

12 Грудня 2015 16:47

2

Під Новий рік кожен чекає свого чуда. Кожен вірить, що саме в цьому році збудеться його мрія. Але є особливі діти, мрії яких здійснити без допомоги людей досить складно. Спеціально для того, щоб створити новорічне диво для дитини, був створений проект «Мрії збуваються».

На сайті http://www.fashion-aid.in.ua/wish можна здійснити мрію ВІЛ-позитивної дитини, який потребує вашої допомоги. Жаданія у всіх різні: від необхідних речей на зразок білизни до техніки і спортивних товарів.

Для виконання мрії потрібно всього лише «клікнути» «Виконати», або ж «Хочу подарувати».

У другому випадку потрібно заповнити заявку з описом того, що б ви хотіли подарувати дитині, і тоді адміністратори сайту зв’яжуться з вами.

Після того, як буде визначена ВІЛ-позитивна дитина, яка чекає вашого подарунка, вам на e-mail прийде контактна інформація: поштова адреса для відправки подарунка і контакти соцпрацівника-куратора даного малюка. (ПІБ, телефон, e-mail).

Для доставки подарунка можна буде використовувати послуги «Нової пошти», або «Укрпошти».

Після того, як дитина отримає ваш подарунок, вам дадуть можливість поспілкуватися з нею особисто по телефону (якщо ви цього захочете), а в розділі «ВРУЧЕНІ» з виконаними бажаннями, знову ж таки, якщо ви побажаєте, буде красуватися ваше прізвище.

Виконати мрію дитини просто і позитивне враження від вчинку залишиться надовго. Так що ввечері 31 грудня, сидячи в колі улюбленої сім’ї, ви будете знати, що десь є дитина, яку ви зробили щасливою напередодні новорічної ночі.