Прикмети на Новий рік 2016

31 Грудня 2015 08:15

444

Нерідко під Новий рік ми чуємо фразу: “Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.” Але як провести його правильно? І єдина це прикмета, яка відноситься до Нового року? Вже зовсім скоро гряде 2016 рік, тому давайте більше дізнаємося про прикмети на Новий рік червоної вогняної Мавпи.

Прикмети на 2016 рік про підготовку до Нового Року

Перше, про що необхідно подбати – це про те, щоб у будинку було якомога більше нових речей – скатертини, сервізи, столові прилади, прикраси і так далі. Таким чином ви привносите нових вражень на майбутній рік. При цьому чим більше нових предметів, тим більше новизни і цікавих моментів у році.
Перед Новим роком обов’язково треба прибратися в квартирі. Навіть якщо ви чудова господиня і у вас в будинку ідеальна чистота, протерти скрізь пил ніколи не завадить. В ідеалі, звичайно, краще провести генеральне прибирання і викинути непотрібні речі. Таким чином ви очищаєте свій дім від негативної енергетики. Крім того, в брудні і недоглянуті квартири удача точно стукати не буде.
Ні в якому разі не можна під час підготовки та відзначення обурюватися і кричати один на одного – адже можна злякати удачу.
Так як Мавпа любить фрукти, то господиням необхідно подбати про те, щоб на столі було багато фруктів. Пам’ятайте, чим більше фруктів і ягід, тим більше достатку і прибутку господиня 2016 року вам принесе.
Ні в якому разі не можна 31 грудня виносити сміття після заходу сонця, адже тоді ви винесіть із будинку всю удачу. Тому краще про це подбати днем.
І, звичайно ж, перед Новим роком обов’язково роздайте всі борги – це допоможе примножити ваш достаток і вбереже від збитків.

Прикмети про зустріч Нового року
77
Щоб знайти своє щастя в прийдешньому році, за одну хвилину покладіть очищений мандарин під ялинку.
Після зустрічі Нового року не можна залишати немитий посуд. Згідно з давніми повір’ями саме там накопичується вся негативна енергія.
Якщо ж саме на вас закінчилася пляшка шампанського або вина, то радійте, адже тоді Мавпа в прийдешньому році подарує приємні зміни у ваше життя. Головне – не пропустіть момент.
Також щасливі і радісні зміни в житті чекають і тих, кому на Новий рік в келих потрапила пробка або її частину. Неважливо це буде вино або шампанське.
Новий рік – це єдина ніч, коли можна не побоюючись шуміти і веселитися. Тому радійте, смійтеся, вмикайте музику – найголовніше провести це свято гучно. На думку наших предків таким чином ви відлякує злих духів від вашого будинку.
Рік обов’язково буде щасливим і радісним, якщо 31 грудня ви хоча б один раз ним пчихнули. Наші пращури говорили: «Якщо у цей день хтось чхає, то до свого добробуту ― весь рік буде щасливим».
А ось господиням треба постаратися, щоб їжа на столі була в достатку, адже таким чином ви показуєте, що ви щедрі і не скупіться, а господиня Нового року обов’язково це помітить і в прийдешньому році ви ніколи не будете голодувати.
Щоб випустити старий рік, за кілька хвилин до опівночі необхідно відкрити вікно, а от вже після того, як годинник проб’є дванадцять, потрібно відкрити двері і впустити Новий рік.
Якщо ж рік ви зустрінете з гостями, то у ваш будинок в прийдешньому році буде приходити багато гостей, якщо без них, то, швидше за все, в самоті.
Якщо ж у цю ніч ви зустрінете блакитноокого блондина, білого коня або собаку, то це на щастя в будинку на весь рік.
Дуже важливо під бій курантів поцілувати коханого або кохану – інакше ваші почуття можуть охолонути, а колишня пристрасть вщухнути.
Постарайтеся на свято надіти що-небудь нове – сукню, блузку, спідницю, брюки, прикраси, аксесуари. Чим більше нових речей тим краще, так що на прийдешній рік ви залучаєте зміни в житті.

Інші новорічні прикмети

Якщо ви вирішили роздати всі борги, то зробити це потрібно саме 30 грудня, не пізніше. Адже в період з 31 грудня по 1 січня з хати не можна нічого виносити з дому. Інакше всю позитивну енергію, яку подарує вам Мавпа ви винесіть із будинку.
Якщо ж напередодні Нового року ви спіткнулися на праву ногу, то чекайте проблем зі своєю другою половинкою, якщо ви спіткнулися на ліву ногу, то неприємності прийдуть на вашій роботі.
Після свят новорічну ялинку викидати з вікна або з балкона не варто, адже тоді все позитивне, що подарував вам Новий рік ви також викинете з цієї ялиною. Тому, після того, як підійшов термін викидати новорічну ялинку, застроміть її в сніг. А щоб з кожним роком у ваш будинок прибував достаток і сімейне благополуччя придбайте штучну ялинку, таким чином вся позитивна енергія накопичуватиметься у вашому домі.
Якщо ви є власником авто, то уважно стежте за тим, який колір ви найчастіше зустрічаєте на світлофорі. Червоний – весь рік вам потрібно бути обережним і обачним, так як є ризик прийняти неправильне рішення. Зелений – пам’ятаєте, ви на вірному шляху, в прийдешньому році доля подарує вам безліч шансів змінити своє життя на краще.
Якщо в Новий рік сильний мороз і рясний сніг, то це до хорошого врожаю. Якщо ж навпаки, то готуйтеся до мізерного врожаю. Якщо новорічна ніч зоряна, то готуйтеся до хорошого урожаю ягід і грибів.