Киян запрошують взяти участь у “Чемпіонаті пікніків”

31 Травня 2016 19:46
 В Україні за підтримки журналу «Теленеделя» і сайту TV.UA пройде «Чемпіонат пікніків». Перший етап відбудеться в Києві 4-5 і 11-12 червня. Подати заявку на участь може будь-хто: група друзів, сім’я, пара закоханих – кількість учасників, їх вік і стать не мають значення. Важливо тільки одне: чи зуміють вони організувати найсмачніший, найвеселіший і найкреативніший пікнік, щоб отримати суперприз – 5 авіаквитків на батьківщину шашлику, до Грузії!

picnic-2_01


Оцінюватиме  пікніки по 4 параметрам (їжа, атмосфера, чистота на майданчику і ідея)  команда з трьох експертів на чолі з незалежним шеф-кухарем. На нього і покладено головна місія – роздати бали за смак і якість страв. Максимально команда може набрати 100 балів: 70 з них – за їжу, ще по 10 – за креативність пікніка, чистоту і загальну атмосферу свята.

Умови участі в «Чемпіонаті пікніків» прості – потрібно до 2 червня відправити заявку на e-mail: picnic@borjomi.com. У заявці вказати, де саме (http://www.picnic.borjomi.com/city/4#adv_7) і коли ви плануєте свій пікнік, скільки людей в ньому беруть участь, і залишити контактний номер телефону. Зареєструватися може будь-який бажаючий – неважливо, організовуєте ви великий корпоративний пікнік, дружні посиденьки біля багаття або навіть романтичний пікнік на двох.


picnic-4


Переможці першого етапу чемпіонату в Києві стануть володарями кубка «Кращий пікнік» і суперпризу – 5 квитків на батьківщину самого правильного шашлику, до Грузії. Їх імена стануть відомі 15 червня.

Щоб жителі інших міст України не нудьгували, поки кияни борються за суперприз, організатори підготували конкурс на кращий онлайн-пікнік.

«Пікніки – головна літня« соціальна мережа », яка об’єднує людей смачною їжею, приємною компанією і хорошим настроєм, а тепер ще й духом змагання, – каже співорганізатор «Чемпіонату пікніків» «Боржомі» Оксана Панкина. – Ми починаємо наш чемпіонат в Києві, але сподіваємося, що незабаром він відправиться на всеукраїнські гастролі. Тим часом жителі всіх областей України можуть брати участь у конкурсі на кращий пікнік онлайн: все, що потрібно – зробити фото на своєму пікніку і розмістити його в Інстаграмі з хештегом #borjomipicnic. 5 команд, чиї фото наберуть найбільшу кількість лайків, отримають переносні мангали для найсмачніших пікніків ».

Джерело: tv.ua