Скільки часу триває жіноча любов

15 Вересня 2016 18:17
Любов мотивує і надихає! Вчені говорять, що якщо людина перебуває в щасливих відносинах, вона рідше схильна до депресій. Китайські фахівці вивчали, як почуття закоханості діє на людський мозок. 100 добровольців попросили ні про що не думати певний час. В результаті було виявлено, що у тих, хто був закоханий, активними залишалися зони мозку, які відповідали за емоції, мотивацію, винагороду і соціальне пізнання. Ті, хто недавно пережив розлучення, мали занижену активність мозку.

love11.jpg (23.15 Kb)

А бельгійські вчені взялися вивчати, скільки триває жіноча любов. В опитуванні взяли участь більше 200 жінок. Висновок – найщасливіші були перші п’ять років шлюбу. Вчені кажуть, що 80% жінок після 5 років шлюбу починають замислюватися про зміну партнера. Жінки це пояснюють тим, що чоловік і жінка через деякий час перестали проявляти до них турботу, увагу, а їхні почуття помітно охолонули.

Експерти відзначають, що жінки не готові на кардинальні зміни, наприклад, розлучення, але замислюються про відносини на стороні. І тільки одна п’ята представниць прекрасної статі хоче зберегти свій шлюб.

Джерело:  nashamama.com