Видавництво “Книголав” презентує бестселер «Наші душі вночі»

7 Березня 2017 10:17

Посмертний твір Кента Гаруфа переміг у номінації «Краща Книга Року» таких видань, як The Boston Globe, St. Louis Post-Dispatch та The Denver Post. Наприкінці 2017 року компанія Netflix випустить екранізацію книги , з Джейн Фондою та Робертом Редфордом у головних ролях . В Україні бестселер з’явиться вже на початку весни цього року

Дія роману відбувається у маленькому містечку Голт, штат Колорадо, вітчизні майже всіх персонажів книжок американського письменника. Едді Мур наносить візит сусіду, Луї Вотерсу, щоб зробити йому дуже несподівану пропозицію.

«Ми дуже довго жили одні. Он скільки років. Мені самотньо. Тобі, я думаю, теж. То я хочу спитати, може, ти приходитимеш до мене вночі, щоб спати зі мною. І розмовляти.»

Її чоловік помер багато років тому, як і дружина Луї. Обидва вони вже давно живуть у жахливо порожніх будинках, ні з ким не спілкуючись. Чи є в них шанс змінити своє життя?

Роман здобув багато схвальних відгуків визначних всесвітньо-відомих видань – The New York Times, esquire, The Washington Post, The Atlantic, The Wall Street Journal та ін.     Зокрема, The Washington Post зазначив, що «перед нами безмежно чарівна, чиста, ніжна книга. Ретельно відшліфована робота, що здається благословенням, якого ми не сміли сподіватися». А журнал esquireвисловив думку, що у своїй книжці «Гаруф попереджає читачів, що майбутнє навряд чи буде простим і безтурботним, та нагадує: ніхто не мусить зустрічати його на самоті».

Кент Гаруф –  автор шістьох романів. Його творчість була відзначена наступними літературними преміями: Whiting Foundation Writers’ Award, Mountains & Plains BooksEllers Award, the Wallace Stegner Award, і спеціальною почесною нагородою від PEN/ Hemingway Foundation. Крім того, він був фіналістом Національної книжкової премії США, премій Los Angeles Times Book Prize і New Yorker Book Award. Помер письменник у 2014 році, у віці сімдесяти одного року. 

   #книголав – українське видавництво, що працює з найкращою сучасною літературою і створює нові можливості для читачів та авторів. Ми різні, але кожному з нас не байдуже, на яку справу витрачати життя, у що вірити і що читати. І нам не все одно, що зробиш ти після того, як прочитаєш нашу книжку.

   Наша місія полягає у тому, що ми видаємо книжку, її читають тисячі людей, люди змінюються самі і змінюють світ навколо себе. Ось чому ми так прискіпливо вибираємо книжки, а потім просуваємо їх, як божевільні. Якщо мудру думку або цікаву ідею нікому не показувати, вона нічого не змінить.

  Ми віримо в те, що у нашій країні можна робити по-справжньому круті речі. І вже за кілька років «Зроблено в Україні» стане нормою якості.

http://bukvoid.com.ua