Фільми, які зроблять нас щасливішими

21 Березня 2017 11:14
Фільми, які зроблять нас щасливішими

 Пропонуємо відзначити цю подію переглядом фільму з нашої збірки — кожен з них зробить вас щасливішим.

 Лев


lion-mit-nicole-kidman-und-david-wenham

Історія, заснована на реальних подіях. Маленький індійський хлопчик 5 років, загубився і зміг дивом вижити в дуже непростих умовах, коли в Індії зникають тисячі дітей щороку. Він знайшов новий будинок в Австралії. А 25 років тому він вирішив розшукати своїх рідних, повернувся в рідний дім і зустрівся з матір’ю. Готуйте носові хустки.


Друге життя Уве

Уве Ліндаль, на перший погляд, типовий буркотливий дід. Вранці він здійснює обхід території селища, де розташований його будиночок. Будь-який безлад доводить його до сказу: кинутий недопалок, неправильно припаркований автомобіль, розкидані в пісочниці іграшки. Він постійно прискіпується до сусідів і перехожих. Але щось допомагає йому стати щасливим. Що? Обов’язково дивіться!


andrea-di-38383_01Маленька міс щастя


1429543611_malenkaya-miss-schaste-2006-1

Фільм, який неможливо забути, подивившись навіть раз. Маленька дівчинка Олів мріє перемогти на конкурсі “Маленька міс Щастя”, тому вся сім’я завантажується в фургон і їде назустріч мрії. По дорозі з ними відбуваються різні безглузді ситуації. Але їх нічого не може залишити. Світлий фільм про те, як на шляху до мрії домагаються набагато більшого, ніж хотіли.

 

Поки не зіграв у ящик


buckspan


Джек Ніколсон і Морган Фріман – прекрасні! Вони знайомляться в лікарняній палаті, обидва хворі на рак і обидва приречені. Щоб не витрачати даремно залишок життя, вони вирішують скласти список бажань і перепробувати якомога більше радощів життя. Чому б не стрибнути з парашутом, якщо все одно помирати? Можна і взяти участь в гонках. І вже зовсім екстрим – навчитися бути щасливими зі своїми рідними.

У погоні за щастям

Щоб досягти мети доводиться пройти через непрості випробування. У головного героя Кріса немає грошей, купа боргів і п’ятирічний син на руках. Ситуація ускладнюється, коли їх виганяють зі зйомної квартири. Вони поневіряються по нічліжкам і сплять в туалеті на станції метро. Але майбутній мільйонер Кріс Гарднер вирішується стати брокером. Йому належить півроку проходити навчання. При цьому за роботу герою не світить ні цента. Але виявляється, можна стати міліоенром.

Готель Меріголд: кращий з екзотичних


image

Фільми про Індії стають популярними. Здавалося б, фільм про життя літніх людей, які приїхали доживати свої останні роки. Зворушливі стосунки, які розгортаються між героями цієї ліричної комедії, настільки теплі і душевні, а яскрава картина фільму настільки радує око, що переглядати Меріголд можна нескінченно.

 

Життя прекрасне

Легендарний фільм Роберто Беніньї 1997 року. Фільм – не просто мудрий. Він змушує замислитися про вічне, про істину, про те, що дійсно важливо в житті. Чого тільки головний герой не придумував в цьому фільмі, щоб завоювати серце коханої і врятувати свого сина. Фільм завоював багато нагород (всього понад 50), в тому числі Оскар за кращий іноземний фільм і кращого актора.

Вічне сяйво чистого розуму


0e1bf7ad632aace064204f1ddd84f9a5


Можна стерти любов з пам’яті. Але як її викинути з серця? Режисер Мішель Гондрі у своїй картині дуже наочно і у властивій тільки йому манері показав, що в житті не можна просто так, як на клавіатурі, натиснути кнопку delete. Незвичайний фільм про звичайних людей, які хочуть бути щасливими.

 

Завжди говори Так

luxfon.com_2362Коли ви говорите “так”, ви відкриваєте можливості. Середньостатистичний менеджер у виконанні актора Джима Керрі знаходиться в стані глибокої депресії. І щоб хоч якось з нею впоратися, він приймає рішення завжди говорити “так” і погоджуватися на будь-які пропозиції. Так в одну мить його життя перетворюється в божевільну авантюру, в якій корисно було б опинитися кожному з нас.

 

Краще не буває


screenshot_3


Іноді зустрічаєш людей, які протягом всього свого життя скрізь і завжди бачать у всьому найгірше, чіпляються до деталей і критикують те, що їм не сподобалося. Чи здатні такі люди взагалі на добро, чи здатні вони бачити хоч невеликий промінчик світла? Відповідь може дати яскрава і справді добра романтична комедія «Краще не буває».