Згідно технології очищення, стічні води відправляються назад у систему водопостачання, а не в океан, як це було раніше. Стів Гонсалес, старший менеджер з пивоваріння та інновацій Stone Brewery, сказав, що очищена вода для пивоварні навіть краща від поточної водопровідної води. А щоб вона ідеально підходила для виробництва пива, в неї додають деякі солі.
«Ця конкретна вода допоможе нам споживати менше прісної. Це надійніше джерело, тому для нас можливість повторного використання це частина нашої мети, це частина того, що ми робимо», – сказав головний керуючий компанії Пат Тернан.
Протягом наступних 5 років за допомогою технології очищення стічних вод планують поставляти щодня по 30 мільйонів галонів чистої і 83 мільйони галонів питної води. Програму повністю запровадять у 2035 році, що дозволить забезпечити третину запасів прісної води в місті.