Арсенал запрошує на ексклюзивну виставку

30 Червня 2017 10:26
Митець vs арт-ринок: Арсенал запрошує на ексклюзивну виставку

З 29 червня по 30 липня у Мистецькому арсеналі відбудеться виставка українського і польського сучасного мистецтва «Мистецька праця. ART WORK»

У виставці буде представлено 55 арт-проектів провідних сучасних художників України і Польщі. Праця художника і людей, задіяних в арт-індустрії України і Польщі, неоднозначні стосунки митця і арт-ринку в епоху криз та турбулентностей планетарного масштабу – фокусна тема проекту ART WORK. Другий важливий акцент – зміна уявлення про працю у суспільстві, основним викликом для якого є стрімке зменшення робочих місць за рахунок всебічної автоматизації та розвитку штучного інтелекту.

Як зміниться життя людини у світі, де пануватимуть дигітальні трудівники? Чи стане кожен із тих, хто лишиться без роботи, художником?, – на цьому акцентують увагу на виставці.

Організаторами виставки виступають Мистецький Арсенал та Galeria Mieska (Вроцлав, Польща) за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі. 30 серпня проект відкриється у Міській Галереї у Вроцлаві.

Де: вул. Лаврська 10-12
Вартість: 60 грн., пільговий – 30 грн.

https://vechirniykiev.com.uaи