Набули чинності нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті

5 Липня 2017 10:29
Киянам нагадали про нові тарифи на проїзд

Набули чинності нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті  4 липня газета Київської Міської Ради “Хрещатик” надрукувала розпорядження №732 “Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху”.

За новими тарифами ми будемо розраховуватися уже  з 15 липня.

Про нові розрахунки з пасажирами нагадали і в КП “Київський метрополітен”.

Це вимушений і непростий крок для міської влади. Нагадуємо, що тариф у громадському транспорті зміниться 15 липня. Вартість разової поїздки у метро становитиме 5 гривень, при поповненні картки на 50 поїздок – 4,5 грн.  Залогова вартість картки залишається без змін – 12 грн. Всі записані поїздки будуть дійсні.  Найближчими днями будуть всі деталі по перехідному періоду, – нагадали у прес-службі метро.

Згідно із новими тарифами місячний проїзний на автобус (тролейбус  чи трамвай) з необмеженою кількістю поїздок коштуватиме – 170 гривень, міській електричці – 190 грн., а в метрополітені – 380 грн. У метро на 46 поїздок – 190 грн., а на 62 – 240 грн.

На два види транспорту – метро+ автобус (чи тролейбус, трамвай) – 340 грн. До речі у такий проїзний буде “вписано” 46 поїздок на підземці. А якщо вам необхідно 62 поїзки в метро плюс наземний транспорт, то доведеться заплатити 380 грн.

Комбінований проїзний на три види транспорту –  міська електричка, метро (46 поїздок)  і автобус(тролейбус чи трамвай) – коштуватиме 500 грн. А такий ж “комплект” але з 62-ма поїздками у метро – 550 гривень.

Традиційно, у Києві можна буде придбати проїзні на другу половину місяця за половину вартості.

https://vechirniykiev.com.ua/