Младен Джалузов і Мирослав Запрянов з Пловдива(Болгарія) створили їстівний стаканчик для кави Cupffee.
Виготовлене з вафлі горнятко, яке зберігає хрусткі властивості до 40 хвилин, стане чудовою альтернативою поширеним сьогодні пластиковим стаканчикам і дозволить зменшити кількість відходів, передає Велика Епоха.
Хрустке еco friendly-горнятко дуже смачне та підходить не тільки для кави, але і для всіх видів гарячих і холодних напоїв, а також для будь-яких інших рідин.
Теплостійкість і вологостійкість Cupffee досягається без будь-яких покриттів або шарів, і горнятко не змінює смаку напою.
З гігієнічних міркувань у нижній частині Cupffee є обгортка, яка дозволяє не торкатися безпосереднього стаканчика. Етикетка також ізолює Cupffee від поверхні, на яку вона ставиться. На етикетці є логотип компанії, рекомендований час використання (близько 40 хвилин) і місце для реклами.
Вафельний стаканчик Cupffee виробляється в основному з натуральних зернових продуктів і містить глютен.
Cupffee можна з’їсти або викинути, адже він повністю розкладеться через декілька тижнів на відміну від паперових стаканчиків, які через особливе покриття рідко приймають на переробку.