В столиці відбудеться фестиваль здорового способу життя Yoga Expo

21 листопадаа 2017 11:10

В Києві відбудеться фестиваль-виставка здорового способу життя Yoga Expo.

24-26 листопада в Українському Домі відбудеться триденний фестиваль йоги, вегетаріанської культури та філософії. Метою фестивалю Yoga Expo є популяризація здорового способу життя та духовного розвитку.

Фестиваль включає декілька тематичних зон. В рамках навчальної зони відбудуться лекції та майстер-класи за які відповідальний письменник Любко Дереш. Окрім цього, за підтримки Проекту розвитку ООН в Україні на фестивалі проведуть відкриті інтерв’ю на тему «Здорове суспільство» разом із зірками. В зоні ярмарки Ganesh bazar всі охочі зможуть придбати книги, одяг та різноманітну продукцію пов’язану з йогою, вегетаріанством та веганством. Серед учасників: «Кураж Базар», VedaLife, Kyiv Vegan Boom, Hand made.

В рамках Yoga Expo планують встановити два рекорди України: спекти торт вагою дві тонни та виготовити гігантську солодку вату. Фестиваль очікує близько 20 тисяч гостей, саме тому крім тематичних зон відбудеться ряд заходів: показ мод, кулінарні майстер-класи, тренінги з парної йоги, виступ посла Індії тощо.

Детальніше про програму заходу дивіться за посиланням.


Місце: Український дім

Дата: 24-26 листопада

Вартість: Безкоштовно