10 продуктів для запобігання утворення ракових клітин

24 Грудня 2017 12:34

Важливо знати усім! Вони запобігають розвитку ракових клітин і допомагають боротися з ними, якщо захворювання вже є!

 

Ні для кого не секрет, що все, що ми їмо, відбивається на здоров’ї нашого організму.

Тому, щоб запобігти згубній дії на організм токсинів і не допустити розвитку раку, дуже важливе здорове харчування.

Ми говоримо про фрукти, овочі, білок і спеції – протилежність типовій їжі багатьох людей.

Ці продукти мають здатність знищувати ракові клітини.

Ось список 10 найпотужніших продуктів для профілактики і контролю раку!

1. Морква

Вона складається з бета-каротину, антиоксидантів, здатних уповільнювати зростання ракових клітин і захищати організм від токсинів, оскільки вони діє на клітинні мембрани.

Морква має антиоксиданти, які допомагають при лікуванні лейкемії.

2. Капуста

Капуста, брокколі, калі і цвітна капуста мають сульфорафан і індол-3-карбінол Ви знаєте, що це означає?

Що вони допомагають боротися з токсинами і клітинами, які можуть перетворитися на злоякісні пухлини.

Цікаво, що дослідження показали, що ці овочі активніші проти раку у роті, стравоходу і шлунку.

3. Часник

Не варто скаржитися на запах часнику. Фактично, це саме його запах, що складається із з’єднань сірки, дає можливість зупинити рак, прискорити відновлення ДНК і убити ракові клітини.

Часник чудово підходить для профілактики раку передміхурової залози, товстої кишки, молочної залози і легенів.

Цибуля теж.

4. Імбир

Він має протизапальні властивості, що уповільнюють зростання ракових клітин.

І якщо ми говоримо про рак яєчників, то дослідження довели, що корінь імбиру сильніший, ніж хіміотерапія.

5. Зелений чай

Він багатий поліфенолами і катехінами, які є надпотужними речовинами проти ракових клітин.

На додаток до уповільнення зростання раку, він також допомагає детоксифікувати печінку.

Чайно-зелені катехіни є сильними захисниками від пухлин.

6. Льняна олія

Багате ненасиченими оліями і волокнами, льняне насіння містить декілька протиракових компонентів, таких як лігнін, тому він запобігає і бореться з утворенням пухлин.

Вживайте від 1 до 2 столових ложок свіжозмеленого льняного насіння і 2 чайних ложки льняної олії щодня.

7. Гранат

Якщо проблема полягає в ракових клітинах в передміхуровій залозі, ви можете робити ставку на гранат, який, за даними дослідження, значно зменшується при регулярному вживанні граната.

Плід антиоксидантний і протизапальний.

8. Водорості

Морські водорості наповнені вітамінами і мінералами, а також йодом.

Вони допомагають видалити важкі метали з організму.

Дізнайтеся більше, відвідавши статтю: “Чарівна сила простої пігулки! Відновить сили після операцій, кістки, суглоби, зір і позбавить ще від 9 захворювань”!

9. Куркума

Вона має антиоксидантні і протизапальні властивості.

Вона здатна вбивати численні ракові клітини, і тому вона стала об’єктом багатьох досліджень.

10. Вітамін D

Ми знаємо, що це не їжа, звичайно. Але вітамін D ідеально підходить для зниження ризику різних видів раку, таких як рак грудей і товстої кишки.

Крім того, це збільшує шанси на виживання тих, у кого вже є злоякісна пухлина.

Профілактика і боротьба з раком будуть значно посилені, якщо ви, окрім того, що їстимете ці продукти часто, але і припинете вживати найбільшого лиходія в історії: білий цукор.

Рафінований цукор визнають головним винуватцем раку, але він не лише причина раку, але він і живить ракові клітини, коли у людини вже є ця хвороба.

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/10_produktiv_dlya_zapobigannya_utvorennya_rakovih_klitin/comentar