Потужний фрукт для лікування діабету і очищення судин

20 Травня 2018 15:18

Особливо рекомендується вживати цей фрукт жінкам і ось чому.

Авокадо – це щось більше, ніж просто смачний фрукт.

Його рекомендують регулярно вживати тому, що він здатний значно поліпшити здоров’я усього нашого організму.

На додаток до величезної кількості антиоксидантів, авокадо також містить:

– Калій:

Близько двох з половиною авокадо забезпечують рекомендовану добову кількість калію в день, що складає близько 4700 міліграм (мг).

Калій – це мінерал і електроліт, який відіграє важливу роль в роботі серця, зміцненні кісток і суглобів, травленні і м’язовій функції.

Калій важливий для правильного функціонування усіх клітин, тканин і органів.

Важливо підкреслити, що споживання продуктів з високим вмістом калію допомагає компенсувати гіпертензивні ефекти натрію.

І це дуже добре, тому що дисбаланс натрію і калію викликає у нас високий кров’яний тиск і проблеми з серцем.

– Магній:

Середнє авокадо містить близько 40 мг магнію, що складає близько 10% рекомендованої добової дози.

Магній – це мінерал, використовуваний усіма органами, особливо серцем, м’язами і бруньками.

Якщо ви страждаєте від нез’ясовної втоми або слабкості, аномальних сердечних ритмів, м’язових спазмів, нічних судом ніг і м’язових судом в очах, це може бути результатом дефіциту магнію в організмі.

– Вітаміни С і Е:

Вітаміни С і Е багаті антиоксидантами. Авокадо – один з небагатьох продуктів, які містять велику кількість обох вітамінів.

Ця потужна комбінація ефективно зменшує накопичення бляшок і знижує ризик серцевих нападів і інсульту.

– Клітковина:

Авокадо багате клітковиною, яка відіграє важливу роль в травленні, роботі серця і оновлення клітин шкіри.

Крім того, він може контролювати рівень цукру в крові, наша вага і багато що інше.

– Низький ризик хімічного забруднення:

Авокадо вважається однією з найбезпечніших сільськогосподарських культур з точки зору застосування пестицидів, і це пов’язано головним чином з тим, що їх товста шкірка захищає плід від отрут.

Тому немає ніякої реальної необхідності витрачати зайві гроші на органічні авокадо.

Щоб зберегти свіжий плід, добре знати:

Ви помітили, що м’якуш авокадо стає коричневим при дії повітря.

Це тому, що авокадо має фермент, який окислюється, коли він піддається дії повітря.

Щоб не допустити цього, у нас є одна порада: якщо вам треба використати тільки половину авокадо, використайте ту частину, у якої немає кісточки.

Іншу, з кісточкою, варто зберігати в герметичному контейнері в холодильнику.

Також уникнути окислення, допоможе тонкий шар маслинової олії поверх зрізу.

Лимонний сік також допомагає інгібірувати окислення.

http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/potuzhniy_frukt_dlya_likuvannya_diabetu_i_ochischennya_sudin/comentar