У столиці відбудеться 13-та щорічна виставка “Великодній тиждень рукоділля та хобі”

18 Березня 2014 20:15
artvertep.com

artvertep.com

Напередодні святкування Великодня кращі майстри та виробники товарів для рукоділля зберуться на XIII Міжнародній спеціалізованій виставці “МЕДВІН: Великодній тиждень рукоділля та хобі” – 2014.

Шанувальники рукоділля зможуть поповнити запас знань, а також придбати необхідні матеріали для створення нових шедеврів своїми руками. Виставка також допоможе зробити останні приготування до свята Великодня – придбати сувеніри та подарунки для рідних і близьких.

А головним подарунком від організаторів виставки стане цілий ряд безкоштовних майстер-класів з писанкарства, печворку, флористики, ліплення, витинанок, кераміки, виготовлення ляльок, вишивання, плетіння та інших напрямів рукоділля та спеціалізовані експозиції, стануть справжньою окрасою виставки.

Виставка проходитиме з 3 по 5 квітня у виставковому центрі “Київекспоплаза”.

5 квітня на виставці – дитячий день.

В цей день дітей чекають майстер-класи, концерти, вистави та інші заходи

Виставка обіцяє стати справжнім святом творчості і майстерності, адже на ній будуть представлені найрізноманітніші товари для рукоділля та хобі, а також безліч hand – made продукції від українських майстрів і початківців. Hand – made в сучасності – це актуально, особливо серед молоді.

Джерело: eveningkiev.com