Британці обирають Київ: столиця потрапила в топ осінніх мандрівок

27 Вересня 2018 16:51

Популярний сервіс оренди житла по усьому світу Airbnbоприлюднив 10 найпопулярніших осінніх напрямків, на основі запитів приблизно 500 000 британців,  які забронювали житло у Європі у період вересень-грудень 2018 року.  Про це пише  портал Independent.

Столиця України перебуває на 2 місці. Київ обігнав міста Франції, Греції та Мальту. Першу позицію посів турецький Стамбул, випердивши  Україну на 34 %.

Київ підкорює британців низькими цінами, смачною їжею та яскравою архітектурою.

Країни східної Європи все більше користуються попитом. Зокрема Київ, столиця України, приваблює британців чи не найбільше. Мандрівники завжди прагнуть знайти нові напрямки. Ми можемо тільки прогнозувати, що ця тенденція продовжуватиметься протягом найближчого року, оскільки все більше  людей прагнуть  відвідати нові частини континенту, – зауважив  Хаді Моуса, Генеральний менеджер Airbnb.

До десятки країн, обраних британцями для подорожей, також увійшли Ірландія, Словаччина, Австрія та Литва.

Цікаво, що у порівнянні із минулим роком, відсоток мешканців Англії, які планують відвідати Київ значно зріс, і це не зважаючи на те, що британські синоптики прогнозують в Україні  досить прохолодну погоду найближчими тижнями.

https://vechirniykiev.com.ua/news/brytantsi-obyrayut-kyiv-stolytsya-potrapyla-v-top-osinnikh-mandrivok