Потужний антиоксидант захистить ваш організм від хвороб, а також зігріє ваше тіло, коли вам холодно!
Антиоксидантний напій, приготований з дуже корисних інгредієнтів, які роблять його потужним напоєм для усього тіла.
Потужний напій, який також має приємний аромат і незвичайний смак.
В результаті дослідження виявили, що гвоздика містить високі рівні фенольних з’єднань, що мають антиоксидантні, протизапальні і антикоагулянтні властивості. Це стало важливим чинником в маркіровці гвоздики як кращого природного антиоксиданту.
У дослідженні також було виявлено, що гвоздика має і інші корисні властивості. Особливо вони ефективні для полегшення симптомів респіраторних захворювань, таких як астма і бронхіт.
А також вона допомагає усуне кишкових паразитів, грибки і бактерії. В результаті регулярного вживання, вона може бути дуже корисною проти м’язових болів і артриту
Це дійсно дуже вагомі причини використати її в рецептах.
Рецепт №1: Антиоксидантний яблучний коктейль з гвоздикою
інгредієнти:
1 велике яблуко
2 мандарини або 1 апельсин
½ склянки води
½ чайної ложки кориці
2 гвоздики
Подрібніть гвоздику в порошок за допомогою кофемолки. Якщо кофемолки немає, то можна помістити гвоздику в невелику кількість води і залишити на декілька годин. В результаті вона стане м’якою і її можна буде просто помістити у блендер, разом з іншими інгредієнтами.
Покладіть усі інгредієнти у блендер і подрібніть до однорідності.
Рекомендується вживати 2-3 рази в тиждень по 1 склянці.
Рецепт №2: Гарячий яблучний напій з гвоздикою
Це ще один відмінний варіант
інгредієнти:
2 яблука
2 мандарини або 1 апельсин
1 склянка води
½ чайної ложки кориці
5 гвоздик
½ столової ложки меду
По-перше: закип’ятите склянку води з гвоздикою. Коли закипить, видаліть з вогню і дайте настоятися ще декілька хвилин, щоб гвоздика віддала увесь аромат, а також корисні речовини. Потім додати мед.
По-друге: помістите яблука і мандарини у блендер і подрібните до однорідного стану.
По-третє: змішайте подрібнені фрукти з ароматизованою водою. Ви отримаєте теплий напій, який збереже усі ферменти.
Якщо ви хочете, щоб він був теплішим, ви можете трохи його нагрівати. Він добре пахне, а також це смачно!
Потужний антиоксидант захистить ваш організм від хвороб, а також зігріє ваше тіло, коли вам холодно.
http://www.terrawoman.ua/ua/health/health_news/efektivniy_zasib_vid_zastudnih_zahvoryuvan/comentar