Томенко назвав дві головні загрози для України: вони поступово руйнують країну

14 Січня 2019 09:14

Лідер політичної партії “Рідна Україна” виступив на Форумі Демократичний сил України і розповів про плани демократичної опозиції на прийдешні президентські вибори 2019.

У своєму виступі Томенко розповів про дві загрози для України.

“Є дві великі загрози та небезпеки. Першою я називаю команду під назвою “Гроші понад усе”. Це такі люди, які освоїли патріотичні риторику, яких я називаю “ряджені” патріоти, які вважають, що можна дати гроші на церкву і, будучі вбивцею чи злодієм, бути меценатом. Дати гроші на армію – і з бандита чи корупціонера перетворитися на волонтера. Загроза цієї політичної сили є надзвичайно великою. Можливо меншою є загроза від іншої політичної сили, яка називаєтсья “Влада понад усе”, яка усіма силама хоче прийти до влади. Насправді ці дві сили є дуже подібні, оскільки вони базуються на тому, що українець продається. Самоціннінність влади і грошей для них у пріоритеті”, – сказав Микола Томенко.

Виступ Миколи Томенка на Форумі демократичних сил

Загроза від політичної сили «гроші – понад усе» велика, але й не менше біди від іншої політичної сили, яку я називаю «влада – понад усе», яка для перемоги готова пообіцяти будь-що і будь-кому.

Posted by Микола Томенко on Sunday, 13 January 2019

Лідер партії “Рідна України” заявив, що гасло їх команди – ” Людина та Україна – понад усе”.

“Гасло нашої команди – людина та Україна понад усе. Ми запропонували тим, хто розділяє це гасло, вирішити, як ми будемо йти на вибори. Я радий, що команда Анатолія Гриценка підтримала цей принцип, бо ідеї і цінності мусять перемагати, а не гроші й великі гроші. Я переконаний, що наша команда, яка підтримала кандидата Анатолія Гриценка , зробить усе, щоб пілся виборів ми сказали “Нам не соромно”.

https://m.znaj.ua/politics/202636-tomenko-nazvav-dvi-golovni-zagrozi-dlya-ukrajini-voni-postupovo-ruynuyut-krajinu?fbclid=IwAR3IkP3e-Kvzuue1Jgvl5yp_ukNNwMTbcgsi-bsroMtbFZRESJgZQK6s-ZI