“Звитяга Нескорених”: візьмуть участь всі бажаючі ветерани АТО/ООС

16 Травня 2019 13:27
Спеціального відбору для участі в змаганнях “Звитяга Нескорених”, який відбудеться 28 червня в Києві, не буде.

Позмагатись зможуть всі охочі учасники АТО/ООС, які отримали різні ступені ушкодження внаслідок бойових дій та які зареєструвались для участі в змаганнях, повідомив президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок, відповідаючи на питання кореспондента Укрінформ щодо умов відбору учасників інклюзивного заходу “Звитяга Нескорених”.

“Це інклюзивний захід для учасників бойових дій, які отримали різні форми ураження по декількох нозологіям, тому окремо будуть проходити змагання для тих, хто на візках, хто отримали складні протезування і окрема категоризація, коли хлопці отримали різні форми поранень і контузії. Всі вони можуть у вільному доступі зайти на сторінку Facebook чи сайт zvytiaga.com і побачити форму заявки. Відбору не буде. А з тих, хто подав заявки будуть формуватись команди”, – повідомив Конюшок.

Водночас він уточнив, що обов’язковим є наявність посвідчення учасника бойових дій та висновок військово-лікарської комісії.

Наразі до регіонів вже розіслана інформація про змагання і триває формування команд.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні в День Конституції відбудеться масштабний інклюзивний захід для воїнів АТО/ООС, які отримали ушкодження внаслідок бойових дій – “Звитяга Нескорених”. Змагання за участі близько 100 учасників та понад 10 тис. глядачів відбудуться 28 червня з 11.00 до 20.00 в столичному Маріїнському парку.

https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/2701068-v-inkluzivnih-zmagannah-zvitaga-neskorenih-vizmut-ucast-vsi-ohoci-veterani-atooos.html