У Києві відкрилися Дні турецької кухні

29 Жовтня 2019 16:29
У столиці 28 жовтня в межах Днів турецької культури стартували Дні турецької кухні.

Про це під час пресконференції оголосив посол Туреччини в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Дні турецької кухні – це другий етап Днів турецької культури в Києві. Спеціально для цього прибули шеф-кухарі з Туреччині, які вже розпочали роботу в готелі Hilton”, – повідомив Гюльдере.

За словами дипломата, хоча турецька кухня сильно різниться залежно від регіону, проте, в межах заходу буде представлено усе її розмаїття. Самі презентації відбуватимуться за принципом “шведського столу”.

“Найвідоміші шеф-кухарі створять спеціальне турецьке меню”, – зазначив Гюльдере.

Водночас, наголосив посол, нинішні Дні турецької культури, у межах яких проходять Дні турецької кухні, робитимуть акцент на презентації нового туристичного регіону, який наразі розвивається в Туреччині, – Даламану.

Цей регіон, за словами дипломата, має свої гастрономічні особливості, які стануть відкриттям для українців.

Дні турецької кухні триватимуть до 31 жовтня.

https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/2807356-u-kievi-vidkrilisa-dni-tureckoi-kuhni.html