Музей історії Києва оголошує конкурс мистецьких творів про майбутнє

29 Травня 2020 15:00

Як повідомляє “Вечірній Київ”, Музей історії міста Києва ініціює арт-проєкт ОДНОГО ДНЯ ПІСЛЯ… / ONE DAY AFTER… (Інше майбутнє очима митців. Проєкт робіт, створених під час самоізоляції)

Ідея проєкту

Ми з вами живемо у час, коли ніхто не знає і не може передбачити, яким буде майбутнє світу, до якого ми звикли, та нас, як людей, в умовах епідемій, кризи світової економіки та незворотніх змін клімату на планеті. І це надзвичайно цікаво – бо дає змогу подивитись на бачення майбутнього митців, щоб знайти відповіді на питання, що хвилюють нині все людство: чи зміниться світ, чи змінимося ми? чи буде це на краще, чи на гірше? чи це перепона, попередження, чи можливість? чи потрібне нам життя у попередньому вигляді? чи залишаться мистецтво таким, до якого ми звикли?

Мета проекту

Зібрати добірку найцікавіших робіт часів самоізоляції з означеної тематики, які після карантину представлять відвідувачам МВЦ Музею історії міста Києва в рамках виставки ОДНОГО ДНЯ ПІСЛЯ… / ONE DAY AFTER… Роботи, що не увійдуть до експозиції, будуть представлені в електронному вигляді на інтернет-ресурсах музею та в цифровому вигляді в рамках виставки.

Реалізація запланована на вересень 2020 року.

Умови участі

  • У проєкті можуть взяти участь митці усіх напрямків сучасного мистецтва.
  • Для участі у виставці відбиратиметься не більше 2 творів мистецтва від 1 автора.
  • Кількість робіт, що може подаватися для відбору – не обмежена.
  • Роботи мають бути створені спеціально для цього проєкту у період з 1.04.2020 по 1.06.2020, відповідати заявленій тематиці, не презентуватися та експонуватися авторами

Термін подачі матеріалів: до 15 червня 2020 року

Умови участі та подачі матеріалів

1. Заповнити Заявку
2. Надішліть не пізніше 15.06.2020 р. фото робіт в електронному вигляді на: sukhenko.varvara@gmail.com
3. До фото необхідно додати:
– текстовий опис кожної роботи, вказавши її назву, ідею, головний меседж, техніку виконання, розміри та використані матеріали;
– розширену інформацію про автора з контактними даними.