Микола Томенко: депутати Медведчука, Тимошенко і Порошенка проти розслідування ТВмонополізму та фінансування проросійських телеканалів?!

18 Червня 2020 10:26

Постанова про Звіт Тимчасової слідчої комісії ВР для проведення розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформаційних каналів та забезпечення протидії інформаційного впливу Російської Федерації набрала лише 191 голос.

Проти виступили фракції Медведчука і Порошенка, утрималися -депутати фракції Тимошенко.

Я розумію, чому проти ОПЗЖ, оскільки 112, ЗІК і Ньюзван нині фактично їхні партійні канали.

Розумію, чому не голосували за направлення до правоохоронних органів матеріалів щодо можливого російського впливу на медіахолдинг Медведчука-Козака команда Тимошенко, яка постійний гість цих каналів.

Не розумію, чому проти голосувала команда Порошенка?

Лише тому, що тут згадуються представники Порошенка, які теж хотіли купити 112 канал?!

А як же заяви про захист українського інформаційного простору від російського впливу?

Радив би всім перечитати матеріали Слідчої комісії, де достатньо матеріалів щодо загроз монополізму однієї проросійської фінансово-політичної групи, яка володіє щонайменше 3 інформаційними каналами України.

Податки до українського бюджету, звісно, ніхто платити не збирався. Бо для прикладу, 112 канал соратнику Медведчука Козаку продав автомеханік із Німеччини Едуард Кац.

Хочу також нагадати Зеленському про його публічну обіцянку продемонструвати справу СБУ щодо російського фінансування медіа команди Медведчука!