Всім відомо, що фрукти багаті вітамінами, мікроелементами та іншими корисними речовинами. Навіть незважаючи на велику кількість в них цукру, фрукти важливі та потрібні в раціоні.
Слива
Сливи є одним з найкращих джерел вітаміну С. До того ж вони мають протизапальний ефект. І це вже не кажучи про їх чудовий смак.
Полуниця
Полуниця також джерело вітаміну С. За результатами 3-тижневого дослідження, жінки, які щодня вживали по 250 грамів замороженої полуниці, помітили значне зростання рівня антиоксидантів у крові. Ще полуниця може зменшити ризик виникнення серцевих захворювань.
Виноград
Яблуко
Яблука мають безліч переваг для здоров’я, включаючи зниження ризику серцевих захворювань і раку прямої кишки. Дослідження з більш ніж 56 000 людьми пов’язувало більш високе споживання яблук зі зниженням ризику смерті від усіх причин, в тому числі від раку і хвороб серця.
Авокадо
Авокадо багатий поживними речовинами, такими як клітковина, корисні жири, калій, магній, фолієва кислота та вітаміни C і K1. Вчені довели, що цей фрукт сприяє зниженню ваги, рівню цукру в крові і ризику серцевих захворювань.
Джерело: https://recepty.znaj.ua/335818-smachno-ta-korisno-yaki-frukti-dopomozhut-zmicniti-imunitet-voseni