Під парком Шевченка хочуть побудувати черговий ТРЦ

26 Жовтня 2013 23:11
trts

kiev.pravda.com.ua

У центрі Києва біля парку імені 920-161 70-294Тараса Шевченка в наступному році може розпочатися будівництво великого підземного ТРЦ для молоді «Універ-сіті».EX200 exam

Забудовником виступає ТОВ «Київміськбуд-Інвест», якому виділено ділянку, 1пише «Сегодня».

Планується, що трирівневий ТРЦ буде розташовуватися parajumpers Long Bear під вул. Володимирська на ділянці від вул. Льва Толстого до бульвару Шевченка.

«Там будуть не тільки магазини. Запроектований кінотеатр на три зали, боулінг, парк атракціонів, льодовий каток, більярд, кафе, ресторани. Для зручності SY0-301 зробимо підземний перехід до станції метро „Театральна“, побудуємо додаткові переходи», — розповіли в компанії.

Загальна площа ТРЦ складе 31 тисяч квадратних vcp550 метрів, що приблизно можна порівняти з «Глобусом» під Майданом. Він зможе прийняти до 10 тисяч осіб. Попередня вартість проекту 47 мільйонів доларів.

Новий ТРЦ у центрі столиці

«На будівництво знадобиться 2-2,5 роки. Парк Шевченка922-102 і прилеглі будівлі ми руйнувати не маємо наміру, паркани ставити — теж. Роботи будуть вестися під землею. Але де вони будуть — поки говорити рано. Якщо й доведеться922-103обмежувати рух транспорту, то тільки частково, перекриваючи, наприклад, половину вулиці Володимирська», — обіцяють забудовники.

Міськвлада остаточно не вирішили, чи потрібен тут ТРЦ.

На будівництво знадобиться близько 2,5 років

«Якби мова йшла про підземний паркінг, яких у parajumpers Masterpiece Long Parka центрі недостатньо, я був би „за“. А магазини в надлишку. Питання про ТРЦ потрібно вивчити», — сказав заступник голови КМДА Михайло Кучук.642-902 exam