На Майдані чергуватимуть депутати

22 листопадаа 2013 13:10

У рамках акції, що проходить на Майдані Незалежності, опозиція вводить графік чергування депутатів. Про це заявив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«О 6 годині громадські активісти закликали прийти на Майдан. Ми обов’язково прийдемо. У нас закріплено чергування всіх народних депутатів України», – сказав депутат.

Крім того Яценюк розповів, що мобілізований «весь актив з прихильників» в усіх областях України.

Станом на 10.00, на Майдані Незалежності під дощем перебувало приблизно 50 осіб. Присутні протестували проти рішення Кабміну про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС, повідомив УНІАН.

Організатори акції закликають президента України Віктора Януковича виконати всі умови, що висунув ЄС для підписання Угоди про асоціацію, і планують продовжувати акцію протягом, щонайменше, трьох днів.

Нагадаємо, що в четвер, 21 листопада, Кабмін вирішив призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами. Угоду планували підписати на Вільнюському саміті «Східного партнерства» 28-29 листопада.