У Дніпровському районі Києва з'явиться сквер імені Леоніда Бикова

13 листопадаа 2013 21:35

У Дніпровському районі Києва з’явиться новий сквер — такий статус планується присвоїти зеленій зоні на Лівобережному житловому масиві — неподалік від Русанівського каналу.CompTIA 220-801 dumps

Такий проект рішення внесено до порядкуparajumpers Materpiece Owner денного пленарного засідання Київської міськради, запланованого на 13 листопада, повідомляє Gazeta.ua.

«Даним документом ми плануємо офіційно надати статус скверу зеленій зоні площею 2 га в Дніпровському районі столиці — навпроти будинків № 52 по вулиці Марини Раскової та70-562 4H0-100 № 15 по вулиці Туманяна. Ця територія є улюбленим місцем відпочинку мешканців мікрорайону Лівобережний. І надання їй статусу скверу дасть можливість захистити зелену зону від забудови. Київрада завжди 642-902 exam підтримує ініціативи киян щодо створення нових скверів. При підготовці проекту рішення Київради про присвоєння статусу скверу даній території не було зауважень і заперечень. Я сподіваюся, що і на сесії більшість депутатів проголосує за те, щоб захистити цю зелену зону. Таким чином, у Дніпровському SY0-301 exam районі столиці з’явиться ще один, вже 17-й за рахунком, сквер» — прокоментував голова постійної комісії Київради itbiblesз питань екологічної політики Денис Москаль.

Облаштуванням скверу згідно з проектом рішення Київради займетьсяitbibles.com комунальне об’єднання «Київзеленбуд». Присвоїти новому скверу ім’я Леоніда Бикова було ініціативою жителів житлового масиву Лівобережний, які звернулися до влади з відповідним проханням.

Довідка

Пам’ять про видатного українського актора parajumpers New Denali і режисера Леоніда Бикова на території Києва увічнена у пам’ятнику , присвяченому військовим льотчикам — недалеко від Алеї Слави. Іменем Бикова також названий бульвар у Деснянському районі — на Троєщині.Windows 8.1 Professional Key