Закрите засідання Ради для врегулювання ситуації в Україні буде зневагою до громадян – Томенко

12 Грудня 2013 16:17
dt.ua

dt.ua

На думку народного депутата Миколи Томенка, засідання парламенту з питання врегулювання політичної ситуації в Україні у закритому форматі, як пропонують у Партії регіонів – буде зневагою до громадян.

При цьому політик нагадав, що опозиція наполягає на публічному, відкритому характері круглого столу між владою й опозицією за участю громадських і міжнародних посередників.

“Коли йдеться про долю країни, кожний народний депутат, коли він обирався в Раду, розумів, що йдеться про публічну діяльність і треба відповідати за свої дії, висловлювання…” – сказав Томенко.

Крім цього Томенко розкритикував депутатів від фракції Партії регіонів, які, на його думку, нічого крім голосних заяв для громадян не роблять.

“(Вони) висловлюють божевільне невдоволення діями “Беркуту” (спецпідрозділу МВС), але не голосують за те, щоб уряд або хоча б міністр внутрішніх справ (Віталій Захарченко) пішли у відставку…”, – зазначив Томенко.

У цьому контексті парламентар зазначає, що депутатам від Партії регіонів необхідно  свої заяви перед виборцями привести у відповідність із голосуванням у парламенті.

“Засідання парламенту на наступному тижні може зіграти важливу роль для виходу із суспільно-політичної кризи в Україні”, переконаний Микола Томенко.

Нагадуємо, депутат Ради Макеєнко (ПР) запропонував провести закрите засідання Верховної Ради для врегулювання ситуації в Україні.

Джерело: Рідний Київ