На Солом’янці розпочався турнір «Офіцерські старти»

13 Лютого 2014 12:05
www.mil.gov.ua

www.mil.gov.ua

Реалізуючи ініціативи Президента щодо проголошення 2014 року Роком учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 25-ї річниці виведення Радянських військ з Афганістану в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського (НУОУ) 11 лютого відбулось урочисте відкриття турніру з міні-футболу «Офіцерські старти».

Привітати учасників змагань із початком футбольного протиборства приїхали заступник голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Андріян Рев’юк, учасники бойових дій на території Афганістану та інші гості.

Відкриття турніру відбулось зі вступного слова начальника НУОУ, генерал-лейтенанта Василя Телелима, який наголосив на важливості вищезазначених змагань. До привітань долучився й Андріян Рев’юк. Від імені голови району він привітав учасників із початком турніру та вручив грамоту спортивному комітету Національного університету оборони України з нагоди проведення V-го Міжнародного турніру з міні-футболу “Офіцерські старти”, а також подарував футбольні м’ячі.

У змаганнях беруть участь офіцери та генерали командувань, органів військового управління, вищих навчальних військових закладів та працівник Збройних Сил України та Збройних Сил Республіки Казахстан. Мета турніру – розвиток і пропаганда фізичної культури та спорту, як важливого засобу здорового життя військовослужбовців Збройних Сил України.

Джерело: eveningkiev.com