В Голосієво здійснити обстеження на туберкульоз стало простіше

22 Травня 2014 10:01
ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

21 травня 2014 року в приміщенні комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Голосіївського району (просп. 40-річчя Жовтня, 59-а, 10-поверх) було відкрито пункт мікроскопії мокротиння хворих з підозрою на туберкульоз.

Участь у відкритті взяли голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Даневич, заступник начальника Управління охорони здоров’я Юлія Фещенко, директор КНП «Консультативно-діагностичний центр» Голосіївського району Віталій Омельчук та куратор Голосіївського району з питань надання протитуберкульозної допомоги населенню Марія Данилко.

Враховуючи те, що робота у вказаному пункті мікроскопії пов’язана з небезпечними бактеріями – збудниками захворювання на туберкульоз, вимоги до такого типу приміщення є високими. Після проведеного капітального ремонту та закупівлі сучасного обладнання приміщення пункту мікроскопії відповідає всім санітарно-епідеміологічним вимогам, у ньому всі створено умови для безпечного перебування як пацієнтів, так і медичного персоналу лабораторії.

Джерело: eveningkiev.com