До кінця року у столиці курсуватиме 80 нових тролейбусів

17 Липня 2014 09:22

mydim.ua

mydim.ua

Вже до кінця року у Києві з’являться 80 нових 18-метрових тролейбусів, а у метро почнуть курсувати 90 оновлених вагонів. Про це у коментарі журналістам після презентації «Програми першочергових кроків Київського міського голови» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Сьогодні я презентував напрямки своєї діяльності, і терміни виконання багатьох з них — 12 місяців. Однак, вже до кінця року на залучені інвестиції запустимо в столиці 80 нових тролейбусів, а також 90 оновлених вагонів для потягів метро. Гроші, які виділяються на розвиток транспорту і інфраструктури столиці, повинні працювати на киян», — зазначив Кличко.

Київський міський голова також наголосив на необхідності ретельного аналізу діяльності комунальних підприємств. «У нас значна кількість комунальних підприємств, які мають вкрай низькі показники ефективності. Керівники таких підприємств вже написали заяви про складання повноважень. Обіймати ці посади повинні професіонали, які беруть на себе відповідальність за відновлення ефективної роботи підприємства. А існування комунальних підприємств, які працюють лише на папері, взагалі має бути припинене», — зауважив Віталій Кличко.