У столиці за останні чотири доби міліція отримала понад 20 повідомлень про замінування

20 Липня 2014 10:47

klihko

Кличко створив Штаб цивільної оборони та закликав киян бути пильними. За словами мера Києва, за останні чотири доби міліція отримала більше 20 повідомлень про замінування торгових центрів, телеканалів, органів державної влади.

Про це йдеться у його зверненні до киян у зв’язку з ситуацією в країні, повідомили УНІАН у прес-службі Кличка.

”Сьогодні, коли на сході країни тривають бойові дії, Київ теж не може почуватися абсолютно безпечно. За останніх чотири доби в Києві було більше 20 повідомлень про мінування торгових центрів, телеканалів, органів державної влади. Все це робиться з метою розпорошити сили, посіяти неспокій і дезорієнтувати людей, – зазначив Кличко.

“Зважаючи на інформацію про присутність диверсійних груп на всій території України, а також п`ятої колони з деяких політиків, які прагнуть дестабілізувати ситуацію в країні, я звертаюся до мешканців столиці бути пильними і серйозно ставитися до власної безпеки та безпеки тих, хто поруч”, – відзначив мер Києва.

”Я провів сьогодні засідання всіх керівників силових органів, керівників комунальних підприємств столиці та департаментів КМДА. І поставив завдання відпрацювати схему роботи у різних ситуаціях”, – сказав Київський міський голова.

Він закликав киян бути уважними і обережними, особливо в місцях масового скупчення людей. ”Щоб не дати шансу провокаторами і злочинцям, задля безпеки життя у столиці, ми – усі кияни – повинні діяти спільно і відповідально. Повідомляйте про підозрілих осіб, не будьте байдужими і реагуйте на події навколо себе. Зразу телефонуйте в міліцію. Сьогодні перед нашою країною стоїть багато викликів і загроз. Але, згуртувавшись, ми переможемо”, – наголосив Кличко.