У столиці з’явилися «псевдопаркувальники»

3 Липня 2014 17:45
photo.unian.net

photo.unian.net

Як поінформувало КП «Київтранспарксервіс», останнім часом на вулично-дорожній мережі столиці виявлено непоодинокі факти вимагання грошових коштів за паркування особами, вдягнутими у жилетки (салатові, зелені, інших кольорів), які представляються працівниками комунального підприємства «Київтранспарксервіс».
Вимагання грошових коштів завжди супроводжується брутальною поведінкою, а також погрозами фізичної розправи та пошкодження авто.
Дії цих осіб наносять значну шкоду правам та законним інтересам водіїв та автовласників Києва, негативно впливають на ділову репутацію комунального підприємства «Київтранспарксервіс», створюють негативний імідж паркувальній системі столиці.
З цього приводу КП «Київтранспарксервіс» направило відповідний лист до ГУ МВС України в місті Києві щодо припинення протиправної діяльності вказаних осіб.
Одночасно, в «Київтранспарксервіс» закликали водіїв та автовласників обов’язково повідомляти про факти вимагання «псевдопаркувальниками» грошових коштів за паркування до комунального підприємства за телефоном «гарячої лінії» (044) 362-44-77, або до міліції за телефоном 102.

Джерело: eveningkiev.com