Працівники Державтоінспекції здали кров для поранених у зоні АТО

3 Серпня 2014 10:15

relax.ru

relax.ru


Днями у відділенні центру крові Київської обласної клінічної лікарні працівники Державтоінспекції Київської області здали кров для постраждалих у ДТП, які потребують підтримки і допомоги, а також для поранених під час виконання бойових завдань в зоні АТО на Сході України.

За словами начальника сектора профілактичної роботи УДАІ Головного управління МВС України в Київській області Юрія Маральова, майже кожного дня на наших очах травмуються та гинуть люди і якщо є хоча б найменша можливість врятувати постраждалих, працівники Державтоінспекції готові прикласти усі зусилля.

“Також ми прагнемо допомогти пораненим українським військовим та постраждалим мешканцям у зоні антитерористичної операції на Сході України, адже працівники ДАІ, як ніхто, розуміють що вчасна донорська допомога може врятувати життя”, – зазначив Юрій Маральов.
У свою чергу завідуючий Київським відділенням обласного центру крові Сергій Короткоручко повідомив, що нажаль кількість донорів у літній період поменшало, з різних суб’єктивних та об’єктивних причин, але постійна співпраця з УДАІ Київщини дає можливість регулярного поповнення банку крові.

Також Сергій Короткоручко подякував працівникам Державтоінспекції за допомогу та запевнив що зібрана ними кров пройде ретельну перевірку в лабораторії центру, де буде відповідним чином оброблена і використана для рятування життя хворим людям.

Джерело: УНН