У лікарнях та школах включать гарячу воду

15 Серпня 2014 14:13

bez vodi 1

У Києві гарячу воду в першу чергу дадуть закладам охорони здоров’я та освіти, тобто лікарням і школам.

Про це зазначив на прес-конференції директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Новицький, передає кореспондент УНН.

За його словами, на сьогодні розробляють механізми постачання гарячої води в ці заклади.

“Зараз ми розробляємо механізми і очікуємо найближчим часом забезпечити гарячою водою об’єкти охорони здоров’я. Відповідне звернення вже пішло до НАК “Нафтогаз”: зняти заборону з тих малих котелень, що є у Києві, щоб забезпечити більшу кількість лікарень гарячою водою”, — зазначив Д. Новицький.

Він також зазначив, що до 1 вересня гаряча вода має бути в міських школах.

“Очікуємо також вирішення питання — до 1 вересня забезпечення гарячою водою і системи освіти, мається на увазі школи”, — сказав представник КМДА.

Він додав, що на сьогодні гаряча вода відсутня майже у всіх будинках Києва. Виняток становлять лише будинки в районі ТЕЦ № 5.

“Гаряча вода є по малій зоні, яка є в зоні ТЕЦ 5, що виробляє електричну енергію і гаряча вода або теплова енергія є вторинною від виробництва електроенергії і відповідно деякі райони Лівобережжя і Правобережжя, тобто Голосіївський, Печерський і Дніпровський райони отримують гарячу воду”, — повідомив Д. Новицький.