Українці успішно продовжують виборювати престижні нагороди Юнацьких Олімпійських ігор в Нанкіні

21 Серпня 2014 15:25

3daa548df3a7c35dfeb00ecdaf2cb7fc_L (1)
Щодня прихильники та вболівальники наших юних спортсменів, не стримуючи своїх емоцій, палко вболівають та радіють кожній перемозі олімпійців. Адже, кожного дня наші «герої» поповніють скарбничку країни нагородами вищого ґатунку ІІ Юнацьких Олімпійських ігор.

Так, автор першої нагороди, наш плавець Михайло Романчук приносить рідній країні ще одну медаль. Від медалі найвищого ґатунку Михайла відділили 2 секунди. «Срібний» результат українця – 7:56.34. «Золото» ж перебуває на рахунку представника Єгипту Акрама Ахмеда (7:54.29), «бронза» в активі Хенріка Хрістіансена з Норвегії (7:57.07).

Потішила своїх вболівальників і наша чемпіонка світу серед юніорів з тхеквондо Юлія Міюц, яка у ваговій категорії +63 кг виборює бронзову медаль ІІ Юнацьких Олімпійських ігор. У чвертьфіналі українка «розібралася» з суперницею з Мексики Марією Ешлей Арана – 8:7, а у півфіналі поступилася американці Кендел Юнт – 4:9.
Чергову, вже 8 нагороду для нашої країни здобула дзюдоїстка Людмила Дроздова у змаганнях змішаних команд.

Разом із спортсменами з Аргентини, Австрії, США, Кореї, Хорватії та Великобританії українка на шляху до медалі здобувала перемоги в попередніх змаганнях та чвертьфіналі, зупинившись лише у півфіналі змагань Юнацьких Олімпійських ігор.