Неймовірний Київ з висоти пташиного польоту

8 Вересня 2014 13:08

У своєму блозі Олександр Чебан опублікував фотографії одного з найкрасивіших міст України – Києва з висоти. Пропонуємо і Вам насолодитися його красотою.

А ось що він написав(з чим не можна не погодитись!):”Ті крихітні миті, коли бачиш місто з висоти “пташиного польоту”, причому не дуже високо над землею, безцінні та прекрасні!
Кожен ракурс хочеться сопстерігати у деталях, визначая знайомі будинки і райони, дивуючись як незвично виглядають згори звичні місця!Бажаю кожному киянину, який щиро та від душі любить своє місто, побачити ці краєвиди своїми очима.З літака, вертольоту чи повітряної кулі.. це не дуже важливо. головне -самому..Тому що фотографії не розкривають у повній мірі і десятої частини емоцій від картинки навколо”.
більшість з вас вже полюбила фотографа за репортажі про київ з повітряної кулі та літака при взльоті та посадці в аеропорту “Київ”, але дана підбірка просто вражає своєю професійністю, мальовничістю та красою!
Поглянемо і ми?! 2. Дніпро
3. Русанівка, Воскресенка, Оболонь: 4. Незвичний житловий комплекс згори виглядає симпатичніше, ніж на землі і сітко виділяється на фоні  своїх “сусідів” 5. Русанівка, Воскресенка, Троєщина зліва і величезне Київське Море на горизонті
7. 8. 9. Зелені острівки у центрі міста

10. Цвітіння Дніпра

11.
12. Лавра и Родина-Мать:

13.
14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22. Родина-Мать

23.Бульвар Дружби Народів:

24. Протасів Яр і телевежа:

25.А ось для порівняння Будапешт з висоти

26. Для фотографів0аматорів він також надає пораду як обрати місце для фотозйомки(серію фотографій знято під час посадки в аеропорті “Київ”. висота невелика, все видно як на долоні. Автор фотографій сидів в ряді наступному за аварійним в Ейрбасі А320 WizzAir, посередині крила.Ще й на середньому кріслі, це не зовсім ідеальне місце – але головне -мати бажання віднайти потрібний ракурс.