“Кінотеатр “Жовтень” запрацює до початку кінофестивалю “Молодість”

19 Вересня 2015 12:16
news.bigmir.net

news.bigmir.net

Оновлений кінотеатр “Жовтень” відкриється після реконструкції 18 жовтня. У перший день роботи кінотеатру вхід для всіх відвідувачів буде безкоштовним. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час перевірки ходу реконструкції будівлі “Жовтня” у Подільському районі міста Києва.

“Ми зараз перебуваємо в кінотеатрі “Жовтень”. Всі знають про трагедію, яка сталася в минулому році, коли наш історичний кінотеатр згорів внаслідок підпалу. Зараз тут триває відновлення. Хоча це, по суті, буде оновлений майже на 100% кінотеатр, який відповідає всім нормам сучасного кінотеатру. Ззовні приміщення буде таким, як його багато років знають кияни, але всі внутрішні приміщення, все обладнання нові. Це буде один з кращих комунальних кінотеатрів Києва”, – зазначив Віталій Кличко.

Він розповів, що на 18 жовтня заплановано відкриття оновленого кінотеатру. “Будемо раді всіх вітати в новому кінотеатрі. У перший день запрошуємо всіх на безкоштовні кінопокази. І кілька днів після відкриття, як мені сказали, тут будуть безкоштовно пригощати поп-корном”, – сказав мер Києва.

Віталій Кличко також подякував будівельникам, які працюють над відновленням “Жовтня”. “Я майже щотижня заїжджаю сюди і бачу, як змінюється кінотеатр. Зараз більше 300 осіб працює на об’єкті вдень і вночі. Часу залишилося мало, але кажуть, що встигнуть. Тому до початку кінофестивалю “Молодість” кінотеатр введуть в експлуатацію, і тут можна буде подивитися фестивальні фільми. Незважаючи на складну економічну ситуацію в місті і країні, ми знаходимо можливості і засоби для відновлення та розвитку інфраструктури нашого міста”, – підкреслив київський міський голова.