Депутати розглянуть петицію про зупинення будівництва у парку “Юність”

25 Березня 2016 13:31

7

Електронна петиція щодо зупинення будівництва на території парку «Юність» набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням. Відтак, вказана петиція набрала 10069 голосів, при мінімально необхідних 10000. Про це повідомили в прес-службі Київради.

Наразі вже доручено Постійній комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор петиції Віра Тищенко зазначає, що на території парку знаходяться кілька дитячих майданчиків, церква святого Спиридона Триміфунтського УПЦ МП, з 2011 року зелена зона має статус пам’ятника садово-паркового мистецтва місцевого значення.

– 2-го лютого 2016 року, на територію парку була завезена техніка та робочі, які почали зводити триметровий бетонний паркан на території парку. Виходячи з того, що територію парку, де ростуть сорокарічні дерева обносять величезним парканом є підозра, що там можуть розпочати «грандіозне» будівництво чи то житлового будинку, чи чергового ТЦ», – відмітила Віра Тищенко. Вона звертається до міської влади з проханням розібратися та «зупинити чергове, скоріш за все, незаконне будівництво на території парку «Юність», – написала пані Віра..

Із повним текстом петиції можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, місцеві мешканці звернулися до міської влади, бо самостійно відстояти “Юність” їм поки що не вдається

Джерело: vechirniykiev.com.ua