До Києва завітає знаменитий дитячий письменник зі Швеції

15 Квітня 2016 13:23

Ульф СтаркДо Києва, на Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», завітає один з найпопулярніших сучасних авторів дитячої літератури Ульф Старк.

Він проведе зустріч із читачами і представить свою книжку «Чи вмієш ти свистіти, Юганно?», яку випустило «Видавництва Старого Лева».

«Старк вміє писати про складні проблеми так ясно і просто, «що зрозуміло навіть дорослим», ‒ каже кураторка дитячої програми «Книжкового Арсеналу» Юлія Козловець. – Без повчальності, поблажливості він говорить з дітьми про дружбу і ненависть, про любов і горе, про безпорадність дорослих та мудрості дітей і людей похилого віку, про те, як непросто дорослішати і як важко буває знайти себе».

Цього року до фестивалю «Книжковий Арсенал», який пройде 20-24 квітня, готують спеціальну дитячу програму, в рамках якої проходитимуть вистави, майстер-класи, лекції і творчі зустрічі з літераторами та ілюстраторами.

Ульф Старк – письменник і сценарист зі Стокгольма. Він написав близько 30 книг, які перекладені на більш ніж 25 мов, і є володарем багатьох престижних літературних премій. В Україні виходили його книги «Петер і червоний птах» та «Мій друг Персі, Бофало Біл і я».

Джерело: cultprostir.ua