Найкращі різдвяні фільми: час вірити в чудо та добро

5 Січня 2016 17:10

Настав довгоочікуваний період  різдвяних свят. В цей час в повітрі витає особлива атмосфера, всім хочеться вірити в чудо та добро. В багатьох сім’ях вже стало традицією щороку переглядати фільми про  Різдво. Насправді це дуже гарна ідея, оскільки переглядаючи ці фільми разом зі всією сім’єю, ви занурюєтеся в особливу атмосферу свята. Ми підготували для вас перелік найкращих, на наш думку, різдвяних  фільмів.

Отже, готуємо ароматний чай, накриваємося теплим пледом і розпочинаємо перегляд фільмів!

Вечори на хуторі біля Диканьки (1961) – улюблений новорічний фільм

Добрий фільм без пісень про «хіба винна я» та іншого шлаку, яким обросла сьогодні літературна класика. Олександр Роу врахував гоголівську тягу до жанру фентезі, завдяки чому фільм однаково ненудно дивитися і дітям і їх батькам. У картині блищать зірки радянського кінематографа: Людмила Хитяєва грає Солоху, Георгій Мілляр – риса, а незрівнянний Микола Яковченко – знахаря Пацюка.

300445_s608x342

«Різдвяні канікули» (1989)

Топ 20 найкращих новорічних та різдвяних фільмів
Різдвяні свята – це цілий калейдоскоп традицій! Але головне, щоб бажання зробити все по правилах не зіпсувало свято. Рекомендуємо переглянути захоплюючу різдвяну комедію, щоб покращити настрій собі і всім своїм близьким!

«Різдво в Коннектикуті» (1945)

Топ 20 найкращих новорічних та різдвяних фільмів
Незважаючи на те, що цей фільм був знятий ще в 1945 році, він без сумніву сподобається і сучасним глядачам.

«Хроніки Нарнії: Лев, відьма і шафа» (2005)

Топ 20 найкращих новорічних та різдвяних фільмів
Сімейний фільм про чарівну країну, вкриту снігом. Історія, в якій добро перемагає зло. Так, це святкове кіно.

«Диво на 34-й вулиці» (1947)

Топ 20 найкращих новорічних та різдвяних фільмів
Фільм, переглядом якого насолоджуєшся від початку і до кінця. І не звертайте увагу на те, що ця стрічка була випущена ще в 1947 році, вона обов’язково сподобається вашим діткам.

«Це прекрасне життя» (1946)

Топ 20 найкращих новорічних та різдвяних фільмів
Цей фільм з упевненістю можна назвати класикою. Щороку в США напередодні Різдва фільм «Це прекрасне життя» транслюють найпопулярніші канали. Рекомендуємо цю стрічку до перегляду!

Реальна любов / Love Actually (2003)

Чудовий різдвяний фільм про чудеса які дійсно трапляються … або не трапляються. Кожна з історій кохання відбувається ніби окремо, але в підсумку виходить, що всі персонажі так чи інакше пов’язані один з одним, і, виходить, що любов, як і Різдво – це диво, яке нерозривно пов’язує, скажімо, і прем’єр-міністра Великобританії, і акторів-дублерів, які знімаються в постільних сценах.

Щоденник Бріджит Джонс / Bridget Jones’s Diary (2001) – ще один новорічний фільм

тлрл

Для нас, по цей бік екрану, пригоди незграбною і безглуздою Бріджит Джонс почалися з різдвяного обіду, на якому мама Бріджит знайомить дочка з потенційним нареченим Марком Дарсі, одягненим в смішний светр з оленем / лосем. “Бриджіт Джонс” глузливо грає зразком британської класичної літератури – роман Джейн Остін Гордість і упередження, і навіть ім’я головного героя не міняє, там він теж носить прізвище Дарсі.

Чотири Різдва

2008 рік

У головних ролях: Різ Уізерспун, Вінс Вон, Роберт Дюваль, Сіссі Спейсек та ін

Різдво-прекрасний час зустрітися з родиною. Коли ви закохана пара ви поспішайте встигнути на два свята. Але коли ви Кейт і Бред і ваші батьки в розлученні, вам потрібно встигнути за один день на чотири різдва. Багато? Та ні, в самий раз!

http://provokacia.com.ua/