На фестивалі Atlas Weekend представлять сонОперу

7 Липня 2016 17:13
 

В ніч з 9 на 10 липня в 8 павільйоні на ВДНХ композитори Роман Григор’єв і Ілля Розумійка представлять сонОперу Непрості за однойменним романом Тараса Прохаська. Презентація відбудеться в рамках проекту НепрОстIsland на фестивалі Atlas Weekend.

За словами організаторів, це буде п’ятигодинний перформанс-колискова, який триватиме від півночі до світанку. А під ранок співачка і композитор Чень Юнь Цзя звернеться до сонця мелодіями китайських народних пісень.

Слухачі розмістяться на матрацах, закутавшись в ковдру і музику і будуть слухати оперу, як сон. Їх чекає рояль і іграшкове піаніно, глухий контрабас і стара скрипка, містичні ударні і пронизливий голос Дмитра Ярошенка, актора театру ДАХ.

Крім того, засинаючи гості вистави стануть активними учасниками сонОпери, адже вранці побачені сновидіння можна буде записати в Книгу Снів, ставши таким чином теж оповідачами.

Початок – 23:59 вхід при наявності квитка на Atlas Weekend, але кількість місць обмежена, тому працювати “жива черга”.

Нагадаємо, фестиваль Atlas Weekend пройде 8-10 липня на ВДНГ. На фестивалі виступить понад 100 артистів, серед яких Apocalyptica, GusGus, The Subways, Sian Evans, Kwabs, SBCR, Nneka і багато інших. Квитки в продажу: 200-6000 грн.