Фрукти та ягоди потрібно їсти разом з кісточками, оскільки вони містять високу концентрацію корисних і необхідних для людського організму мікроелементів.
Зі слів науковців, насіння кавуна допомагає нормалізувати рівень цукру у крові, передає Zdorovia.
Кісточки оливок містять елементи, які активізують процес виведення токсинів, нормалізують роботу нервової системи та полегшують симптоми астми.
Не менш корисно їсти кісточки граната, адже вони знижують дратівливість і нервозність.
А елементи з кісточок винограду дуже добре впливають на шкіру – вона стане гладкою та еластичною.
Щодо яблук, то кісточки з цих плодів не рекомендують споживати. Науковці зазначають, що насіння яблук багаті амігдаліном, який при попаданні в кишківник виділяє отруйну синильну кислоту.
Кісточки цитрусових допоможуть тим, кого часто турбують головні болі. А це вони чудово допомагають відновити тонус організму.
https://24tv.ua/zdorove_harchuvannya_tag5278