Цей продукт містить 80% небезпечного для організму насиченого жиру. Це у два рази більше, ніж у салі, і на 60% більше, ніж у яловичині.
Доповідь “Кокосова олія та інші помилки харчування” професор Гарвардської школи громадської охорони здоров’я епідеміолог Карін Міхельс прочитала в університеті Фрайберга у Німеччині, передаєСоцпортал з посиланням на Народну правду.
Високе споживання насичених жирів, навпаки, може підвищити рівень холестерину в організмі, що часто призводить до серцево-судинних захворювань.
– Це не означає, що потрібно зовсім відмовлятися від кокосової олії або молока. Однак варто стежити за тим, яку кількість цих продуктів ви споживаєте і не зловживати ними, – зазначила Міхельс.
Кокосову олію можна назвати універсальним продуктом, оскільки вона використовується у багатьох сферах – косметології, кулінарії і навіть в домашньому господарстві: вона застосовується для полірування дерев’яних меблів. Продукт добувають з кокосів, а точніше з їх м’якоті, яка називається копра.
https://socportal.info/2018/09/03/vcheni_porivnjali_kokosovu_oliju_z_chistoju_otrutoju.html